Sesongkort 2021

Alt, alt for lenge siden sist vi spilte kamp. Treningskamp mot Gjelleråsen er det siste jeg husker langt bak i hjernebarken. Men nå braker det endelig snart løs, ventetiden er over. 8 august starter serien med Årdal hjemme, men vi tyvstarter allerede søndag 25. juli mot VIF i cupen.

Ønsker du å sikre deg plass på tribunen i år så er det lureste å kjøpe et sesongkort, da er du garantert plass. Hvilke restriksjoner som er gjeldene etter ferien, er fortsatt litt usikkert, så ønsker du å være på den sikre siden samtidig som du støtter klubben så løp og kjøp! Og alle som kjøper et av sesongkortene før cupkampen mot VIF får gratis inngang på Bislett 25. juli. Og alle får et fysisk kort, ingen vei utenom.

Sesongkort salget er en viktig inntektskilde for klubben og i år kan det bli trangt om plassen. Støtt klubben, sikre deg plassen og sammen har vi startet på reisen mot toppen! Heia Lyn. Hjemmekampene vil spilles på Kringsjå, mens cupkampen mot VIF går på Bislett.

Vi har i år 3 forskjellige konsepter.

Vanlig sesongkort – sier seg kanskje selv? Pris: 900,- inkludert VIF billett.

Gullkort – Et lite stykke Lyn med en uvurderlig gave med på kjøpet. Pris: 1896,-

Club1896 – Et VIP kort som gir tilgang til det helligste rommet på klubbhuset, nemlig peisestuen, før og etter kampen. Det vil være bespisning, noe kaldt i glasset og foredrag fra kjente og ukjent, samt gjennomgang av kampplanen og etter kampen prat med trenerteamet. En sosial samlingsplass med det lille ekstra. NB! Kun 30 kort. Pris: 2900,-

Du kan kjøpe sesongkort enten på Vipps #10513, Lyn «mot toppen – sammen». Mrk betalingen med adresse slik at vi får sendt det riktig, eller henting på kampdag.

Du kan også kjøpe sesongkortene direkte her i nettbutikken

Terminlisten er også oppdatert!

Billettsalget til VIF kampen starter mandag 5 juli, før om vi får alt på plass. Vi jobber med å finne en god billettløsning som ivaretar alle forhold knyttet til krav vi har får å ivareta covid-19 forskrifter.

Bjørn Gohn Jønsberg