Edu: – Ikke umulig at jeg vil stå foran den vakreste fansen i verden igjen

Sist Edu spilte i Lyn-drakt var i 2016 når han spilte jubileumskampen for klubbens 120 årsdag. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Sist Edu spilte i Lyn-drakt var i 2016 når han spilte jubileumskampen for klubbens 120 årsdag. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Chinedu Obasi Ogbuke, best kjent som Edu, er en spiller vi husker herjet i Lyn-drakt i nesten tre sesonger fra 2005 til 2007. Det ble kun 38 tellende kamper, men regnes av mange som en av de beste spillerne som har spilt i verdens vakreste drakt.

Edu som aksjonær
Nå har Joachim Westher Andersen tatt en prat med han i “I peisestuen” på Lyn-TV, hvor Edu blant annet sier at han gjerne skulle spilt foran verdens vakreste supportere i verden, Bastionen, igjen. Nigerianeren utelukker heller ikke han kan bli en av de stolte aksjonærene i Lyn 1896 AS. For en drøm det ville vært å hatt Edu som spiller i Lyn 1896 FK og deleier i Lyn 1896 AS.

PS: I løpet av helgen ble også Edu aksjonær.

Nesten 2000 har blitt aksjonærer så langt og vårt første mål er knust. Over 9 millioner kroner er samlet inn. Har du lyst til å bli aksjonær du også, så bør du skynde deg før alle aksjene er solgt. Les hvordan du blir aksjonær her.

Se hele intervjuet uredigert i videoen under:

Thomas Nordeng