Våre kommende stjerner!

I en uke har Elias Steinskog og Theodor Ring Sørensen, to meget talentfulle unggutter fra 2006 kullet, trent med Junior Elite. Juniorsjefen, Glenn Hartmann, sier at gutta har tatt utfordringen på strak arm og innehar et meget høyt nivå og gjør seg absolutt bemerket på treningene. Og de har blitt tatt godt imot av resten av spillergruppa som er meget viktig for veien videre. Dette er et riktig steg for hele klubben at samarbeidet mellom allianselagene fungerer bedre og bedre. Geir Omli som er utviklingssjef på guttesiden i Lyn Fotball forteller at det er flere nedover i rekkene som har de rette egenskapene, ferdighetene og holdningene til å lykkes på lengre sikt.

Det er en selvfølge at de som har gjort seg fortjent, både gjennom gode holdninger og viser stadig progresjon i ferdigheter får muligheten oppover i systemet, sånn skal det være. Hospitering er en av grunnpilarene i Lyn-modellen og dette er noe vi kommer til å se mer av fremover, i Lyn skal du få sjansene og vi tar spillerutvikling på ramme alvor.

Vi gleder oss til et normalår slik at vi får satt hospiteringssystemet til hele klubben til et helt annet nivå en det tidligere har vært. Vi er på rett vei!

PS! Til orientering så har vi fulgt alle råd og retningslinjer fra myndighetene og forbund, og spillerne har ikke trent med sin vanlige kohort under hospiteringen.

Og velkommen igjen på juniortrening gutter, veldig bra innsats og moral.

Heia Lyn!