August til Sotra Sporstklubb

August Tuastad Randers flytter vestover og skal i 2021 spille for Sotra Sportsklubb i 2. divisjon. 20 åringen debuterte allerede som 17 åring for A-laget og fikk totalt 24 kamper og var spådd en lysende fremtid i Lyn. Dessverre så går ferden nå videre, på den ene siden er det bra at vi klarer å utvikle spillere oppover, men vi skulle helst sett at August fortsatte utviklingen sin hos oss, men skjønner at når en slik mulighet dukker opp i disse usikre tider så er dette noe som frister. Vi ønsker August lykke til og satser på at han finner veien tilbake til hovedstaden om ikke så alt for lenge.

Selv uttaler han:

«Jeg er utrolig takknemlig for tiden min i Lyn, og for hvor avgjørende klubben har vært for min utvikling over tid. Lyn vil alltid være en klubb jeg elsker, og også en klubb jeg håper å kunne spille for senere. Sånn det ble nå passet Sotra for mine videre planer i livet, også med tanke på studier og videre utvikling som spiller. Det å kunne trene ordentlig var en viktig faktor og selvfølgelig det å kunne bryne seg på 2. divisjon, jeg føler at tiden er inne for det.

Vi også rette en stor takk til Demba, Bent Inge og Bjørn som har gjort alt for å holde alles motivasjon oppe gjennom det siste året. Jeg regner med å se Lyn tilbake i det gode selskap snart!»

Du er alltid velkommen tilbake til oss, August!

Lykke til!

Bjørn Gohn Jønsberg