En førjulspresang til supporterne!

Barna elsker førjulspresanger, og det gjør vel jammen meg vi fotballfolk også. Magnus Tvedte ble i går klar for Lyn og vi har fått på plass en skikkelig bauta. Som utdannet politi er han vant til å hanskes med alle slags situasjoner, og det kommer sikkert godt med i derby-sesongen vi står ovenfor. Ai vi gleder oss.

Til redaksjonen sier Tor Ole: Vi er stolte over å presentere Magnus Tvedte klar for 3 år i Lyn. Magnus kommer fra Strømmen hvor han har spilt stort sett alle kamper i Obosligaen de siste årene. Han er i rett alder, tilfører laget vårt masse rutine, fysikk og er en spiller som kommer til oss med fortsatt store ambisjoner på fotballbanen. Det er en stor glede å ønske Magnus velkommen til Lyn.

Hovedpersonen selv gleder seg til prosjektet: Etter samtaler med Tor Ole og Jan Halvor gleder jeg meg veldig til dette prosjektet. Jeg kan vel si det sånn at jeg i utgangspunktet ikke hadde forestilt meg å skulle spille 3 divisjon i 2022, men mtp de sportslige planene som er i klubben, samt at Lyn er Lyn med tradisjoner og fantastiske supportere, så måtte jeg bare bli med på dette. Jeg gleder meg skikkelig til sesongen, og håper vi spillere, sammen med de som er glad i klubben, kan skape magiske øyeblikk på Bislett i 2022.

Fantastiske nyheter for alle som er glad i Lyn, og vi ønsker Magnus en riktig god jul og velkommen inn i Lyn-varmen!

Kjøp sesongkort i dag

Heia Lyn!

Bjørn Gohn Jønsberg