Den nye sjefen er på plass

Foto: Trond Kaasa

Det er med stor glede og stolthet vi kan presentere vår nye sjef og hovedtrener for de neste tre årene, Jan Halvor Halvorsen. Han vil starte opp fra begynnelsen av januar og får med seg Glenn Hartmann som assistent i de samme 3 årene.

Jan Halvor har hele tiden vært vårt førstevalg som ny hovedtrener og vi har jobbet målrettet med dette de siste ukene. Samtidig har det også vært vårt soleklare mål å ha med Glenn Hartmann videre som hans assistent, en jobb Glenn påbegynte allerede i sluttfasen av årets sesong. Glenn har i tillegg gjort en fenomenal jobb med vårt juniorlag og er slik sett en viktig brobygger fra junior og opp på vårt a-lag. Vi har rett og slett fått på plass de to gutta vi mener er best skikket til å ta Lyn 1896 FK videre mot de målene vi har satt oss.

Jan Halvor har en bred bakgrunn både som spiller og trener på toppnivå. Han har stor erfaring med å bygge lag og få lagene sine til å fungere. I tillegg representerer han et tankesett som passer Lyn-modellen nær sagt perfekt og er også en kapasitet som skal være med på å utvikle denne modellen videre. Blant klubbene han har trent kan nevnes Bodø Glimt, Sogndal, Start, Notodden og nå senest Bryne som han tok opp fra Postnordligaen og denne sesongen har sørget for å etablere i Obosligaen.

Vår sportslige leder Tor Ole Skullerud uttaler følgende om ansettelsen av Jan Halvor og Glenn:

«Med disse to herrene har vi fått på plass et strålende team som jeg har stor tro på skal kunne utfylle hverandre på en god måte. I Jan Halvor får vi en av landets mest rutinerte trenere, både i toppfotballen men også i forhold til å utvikle klubber som vil opp og frem og som har en vei å gå. Det er slik vi har solgt inn dette for Jan Halvor, som et spennende prosjekt med et stort potensiale og vi er i dag veldig fornøyde med å ha fått han med oss på laget. Sammen med Glenn gleder han seg veldig til å komme igang på nyåret og vi ønsker begge hjertelig velkommen ombord!»

Selv sier Jan Halvor om sin beslutning:
«Dette er et prosjekt jeg gleder meg veldig til å gå igang med på nyåret. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av de menneskene jeg har møtt i klubben så langt og gleder meg veldig til å bygge opp et slagkraftig godt kollektiv sammen med Tor Ole og Glenn. Dette blir en svært spennende reise og sammen skal vi jobbe beinhardt for å få Lyn tilbake i toppfotballen.»

Velkommen til Lyn Jan Halvor! Og takk for at du blir med videre Glenn!

Thomas Nordeng