Det ville seg ikke i Groruddalen

Grei - Lyn 3-1 (2-0)

Om du tør, kan du se høydepunktene i vinduet over.

På årets første ordentlige sommerdag var det Grei som ville mest foran de 220 oppmøtte tilskuerne på Greibanen. Selvom Lyn tok styringen fra start og hadde mye ball de første 10 minuttene, så var det Grei som scoret det første målet etter 10 minutter. Grei tok en perfekt kontring der til slutt Eirik Holt Løv fikk stupt ballen i mål, etter en fin en mot en redning av Simsek først. Det satt bortelaget helt ut, og Grei viste at de ønsket mest i resten av omgangen.

Etter 26 minutter var Grei frempå igjen. Fra sin høyrekant slås et innlegg på lengste, der kommer Greis Kristoffer Werner Slåtten først på ballen å header i mål. 2-0 og en fryktelig start for Lyn.

Grei kunne fornøyde ta pause med 2-0, der Lyn ikke har skapt all verden, kun noen halvsjanser.

Et tydelig revansjesugen Lyn-lag kommer ut i 2. omgang for å score tidlig. Den scoringen kommer også. Et hjørnespark ender hos Emil Borkø på bakerste. Med all tid i verden sikter han seg inn og banker ballen opp i nærmeste kryss! 2-1 og 40 minutter igjen å spille.

Dessverre blir gleden kortvarig. Minuttet senere fyrer Grei sin Slåtten av fra 30 meter, den dupper inn i mål bak Simsek, og Grei øker til 3-1.

Selvom Lyn gjør endringer og presser Grei mer, så forsvarer hjemmelaget seg godt og slipper Lyn til veldig lite. Dermed ebber kampen ut i 3-1 tap for Lyn denne gangen.

Selvfølgelig er ingen i klubben fornøyde med verken prestasjonene eller resultatene fra de to siste kampene, så nå må alle mann stå sammen for å snu dette. Første mulighet er førstkommende lørdag klokken 14.00 mot Halsen på Bislett stadion.

Vi ønsker nok en gang å si tusen takk til alle som tok turen for å støtte oss på bortebane.