Null poeng i Ski

Søndag ettermiddag reiste Lyn til Ski stadion for å møte Follo. Rammen rundt kampen var strålende med syngende supportere fra begge lag.

Se høydepunktene i videoen øverst.

I førsteomgang styrte Lyn det meste og hadde opp mot ti dødballer offensivt i løpet av omgangen. Men i fotball vet vi godt at det er målene som telles og ikke ballinnhav og sjanser. For Follo har to-tre sjanser i løpet av 1. omgangen og de er effektive. Fra sin venstrekant legges ballen inn til Ernest Hubert Rzepecki som setter ballen i mål. 1-0 til Follo som også blir pauseresultatet.

I 2. omgang er det lite som fungerer. Follo forsvarer seg godt og Lyn sliter med å skape noe som helst. 20 minutter før slutt kontrer Follo og det ender med at dommeren dømmer hands og straffe. Den setter Stian Johansen With sikkert i mål bak Simsek. 2-0.

Minutter senere ruller de opp på nytt og øker til 3-0 etter en retur. Det blir også sluttresultatet og Lyn må reise tomhendte hjem fra Ski.

Nå skal uken brukes til å finne ut hva som gikk galt og trene godt frem mot ny bortekamp på lørdag. Da er det Grei på Grei kunstgress.

Vi takker alle som tok turen til Ski for å støtte oss!