Tap i nord

(Dette referatet er basert på spillergruppens tilbakemelding og egen live-dekning av kampen, da vi ikke hadde egen referent på plass i Senja)

Forrige uke ble avsluttet på best tenkelig vis, da Lyn slo Finnsnes etter scoring i det 96. minutt. Det var derfor en optimistisk spillergruppe som dro nordover for å møte Finnsnes' nabo Senja på bortebane.

Dessverre ble det ingen reprise i nord, der et sent mål avgjorde mot Lyn denne gangen.

I 8-9 grader og sterk vind åpnet hjemmelaget best. Benjamin Nessjø Nyheim måtte redde på strek før ti minutter var spilt, før Lyn fulgte opp med et par muligheter. Et godt skudd fra Anwar Pellegrino ble reddet av Erlend Henriksen. Like etter fikk Lyn en scoring annullert, da forrige ukes matchvinner Nyheim fant nettmaskene etter hjørnespark, men fikk frispark mot seg.

Det var dog hjemmelaget som tok en fortjent ledelse. 18 minutter var spilt da Sondre Tunstad fikk ballen i mål.

At det ikke ble flere baklengs i første omgang skyldes først og fremst keeper Orhan Simsek. Sisteskansen gjorde en meget god kamp, med flere gode redninger.

Etter 34 minutter kom dermed Lyn inn i kampen igjen, etter en noe heldig scoring. Anwar Pellegrino testet skuddfoten igjen, og en keepertabbe sørget for et flatterende 1-1-resultat til pause.

I andre omgang fikk Lyn ordnet opp i noen av problemene, blant annet anført av en god Rasmus Gjemmestad som endelig er tilbake fra skade. Men da Lyn jaget scoring skjedde dessverre det motsatte. Ti minutter før full tid kontret Markus Johnsgård inn 2-1 for Senja, det ble også kampens siste og avgjørende mål.

Det ble en lang vei hjem for et skuffet Lyn-lag, etter nok en krigekamp med små marginer. 3. divisjon avdeling 6 er fremdeles uhyre jevn, og det er ingen lang vei tilbake i toppen, så nå gjør vi oss klare til byderby og retur til Bislett stadion på søndag!

Senja - Lyn 2-1