Åpnet med seier

Mens noen kastet bort lørdagen i marka, hadde et dusin Lyn-tilhengere funnet veien til Rolvsrud og treningskamp i 3. divisjon. Kampen ble nøyaktig slik man forventer første treningskamp skal bli, men en prøvespiller og en junior sørget for seier til slutt!

Første omgangs store beholdning var dog en gammel kjenning. Johannes Johannessen herjet på sin venstre kant, og stod bak to store målsjanser før han fikk en målgivende. Kantspilleren brystet ned en crosser og slo inn foran mål, der prøvespiller Chima kom foran forsvareren. Angriperen banket ballen over keeper og i mål til 1-0 for Lyn.

Det tok ikke mange minuttene før Lørenskog utlignet, og denne setter vi på 3. februar-kontoen. Rot i eget forsvar ga vertene sjansen helt alene med keeper, der det ikke ble gjort noen feil. 1-1 til pause etter to sene mål.

Omgangen var ganske jevnspilt, men bar preg av at det er tidlig på året. Begge lag fikk muligheter alene med keeper avblåst for offside, men det kokte ikke på Rolvsrud.

I pausen ble det foretatt noen bytter. Blant annet ble fikk tre juniorer sjansen for a-laget, og det var gledelig å se hvor godt alle tre hang med og skapte muligheter. Det meste skjedde mot Lørenskogs mål denne omgangen, mens Tinius Klaussen avverget det vertene skapte med gode involveringer.

Andre omgangs største sjanse kom ved Athit Berg, som etter innlegg fra Bjarte Hovland fikk avslutte upresset fra seks meter. Dessverre gikk ballen rett på keeper.

Også etter pause ble det action de siste minuttene. Martin Utgaard Aasen ble spilt fri feilvendt i 16-meteren. Han fikk avsluttet fint fra ti meters hold, selv om det nok var noe heldig at ballen snek seg under keeper til 2-1.

Samme keeper fikk imidlertid hevn da Athit Berg skulle revansjere sin miss. Et fantastisk skudd fra 20 meter ble reddet helt oppe i krysset, dermed endte det 2-1 på Rolvsrud.

De store konklusjonene skal vi vente et par måneder med å trekke. Likevel er nok begge lag fornøyde med en jevn og fair gjennomkjøring, der både unggutter og prøvespillere fikk vist seg frem. For Lyn var det spesielt hyggelig å se Emil Borkø tilbake i matchform, Henrik Lehne Olsen i sin første Lyn-kamp på full bane, og tre juniorer som viser seg frem fra en positiv side.

Neste lørdag besøker Kråkerøy den alltid sommervarme kunstgressbanen på Kringsjå. Vi kommer tilbake med mer informasjon!

Lørenskog - Lyn - 1-2