Uavgjort mot Kråkerøy i årets andre treningskamp

Lyn slapp inn mål etter bare ett minutt spill på Fredrikstad Stadion i dagens treningskamp mot Kråkerøy. Men en Isaksen-suser i andre omgang sørget for at årets andre treningskamp endte 1-1.

Etter en kjedelig og slurvete første omgang der Kråkerøy var det beste laget uten å skape særlig med farligheter foran målet til Orhan Simsek, skrudde vi opp tempoet betraktelig i andre omgang.

Utover i kampen var det bare et lag på banen og det var derfor helt fortjent når Rune Isaksen etter 60 minutter vendte opp på 20 meter og sendte avgårde en forsinket nyttårsrakett inn i nettmaskene bak en dagens Kråkerøy-keeper.

Rett i forkant av målet rullet vi opp ett av mange fine angrep i andre omgang med få touch, høyt balltempo og gode bevegelser. Lehne Olsen ble til slutt spilt fri på kanten og chippet ballen perfekt inn til en høytflyvende Athit Berg som akkurat ikke kom høyt nok til å sette ballen i mål.

I likhet med forrige helgs kamp mot Lørenskog var Lyns innbyttere nok en gang toneangivende og unggutta fra juniorlaget viste seg frem med solide involveringer også denne helgen.

Midtstopper Nabil El Hor brøt pent foran ved flere anledninger, og var både trygg og god i pasningspillet. Det var også han som satt i gang angrepet som etter et par klikk-klakk involveringer endte opp på skuddfoten til Isaksen.

August Randers og Sikhander Chaudry var begge aktive på høyrekanten og kom til flere gode innlegg og avslutningsmuligheter.

Og sist men ikke minst var Haakon Hagen Aase nære ved å avgjøre kampen ved to anledninger etter å ha kombinert seg fint inn i bakrommet.

Med flere av fjorårets viktigste spillere som Benjamin Nyheim, Joakim Pedersen Strand, Anwar Pellegrino og Felix Boe-Tangen på skadelisten er det gledelig å se at unggutta griper sjansen og gir Thomas Andre Ødegaard mye å tenke på inn mot vinterens resterende treningskamper.